vlekkenwijzer
home          Contact
Werkwijze

 

 

Als het hout maar goed is, de rest kan gemaakt worden, een bekende uitspraak bij Meubelstoffeerderij Looijen of het nu gaat om antieke, klassieke, moderne of design meubelen. Het maakt niet uit of het nu 40 fauteuils zijn of 1 kinderstoeltje.
Wij vernieuwen ook caravan-, boot- of sierkussens.

 

Hoe gaan we te werk
Eerst wordt het binnenwerk nagekeken en eventueel vernieuwd of gerepareerd voordat de stof of het leer wordt verwerkt. Als het binnenwerk goed is gaat de stof ook langer mee en behoudt het meubel zijn comfort voor langere tijd.


Antiek en klassiek
Er wordt geprobeerd het meubel zoveel mogelijk in de “oude“ staat op te bouwen met authentieke materialen van een goede kwaliteit, zodat het meubel zijn waarde behoud en het comfort blijft of verbeterd.


Reparaties
Hout verbindingen die los laten, een “kraak” of “piep” in de bank, een knoop die er uit is of een zitkussen die wat te zacht wordt, allemaal problemen die kunnen voorkomen en ook weer opgelost kunnen worden.


Stoffen
Veel keus uit verschillende meubelstoffen- of leerstalen van verschillende stof- en leerfabrikanten. Maar als u zelf stof heeft is dat ook geen probleem.


Voor wie

Voor iedereen, of u nu particulier bent of een herstoffeerder voor uw bedrijf nodig heeft, Meubelstoffeerderij Looijen is het juiste bedrijf.

Vrijblijvende prijsopgave bij u thuis, tot een straal van 40 km rondom Kesteren.